Scheepsdieselmotoren voor binnenvaart, zeevaart en baggerij

S

Wij zijn al 30 jaar uw dealer voor scheepdieselmotoren in de omgeving van Rotterdam! Of u nu werkt in de binnenvaart, zeevaart of baggerij voor elk schip weten wij een passende oplossing te generen. Naast het leveren van scheepsdieselmotoren kunt u ook bij ons terecht voor onder andere het onderhouden, repareren en revisie van scheepsmotoren. Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel ervaring opgedaan binnen verschillende merken motoren, wij delen graag onze kennis met u. Na het leveren en plaatsen van de motor zit voor ons het werk er nog niet op, wij verlenen wereldwijd service, wij snappen dat u niet te lang stil kan komen te liggen!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw schip? Wij luisteren eerst naar uw wensen en eisen voordat wij u een motor adviseren. Lees snel verder wij vertellen u meer over onze werkzaamheden.

Scheepsdieselmotoren – op locatie of aan wal

Door onze centrale ligging nabij Rotterdam zijn wij gemakkelijk bereikbaar voor zowel zeevaart als binnenvaartschepen. Omdat wij onze eigen kade hebben hoeft u bij ons geen havengeld te betalen. Heeft u niet de mogelijkheid om bij ons lang te komen? Geen probleem, wij komen ook op locatie. We proberen altijd wachttijden zo kort mogelijk te houden want het is niet de bedoeling dat u te lang uit de vaart bent.

Wij hebben meerdere werkzaamheden betreft scheepsdieselmotoren. Naast het leveren en plaatsen van scheepsdieselmotoren verzorgen wij ook reparaties. Als u een defect heeft lossen wij dit vakkundig op. Daarnaast verzorgen wij ook revisie, want voorkomen is beter dan genezen. Wij zorgen dat uw schip zo lang mogelijk meegaat. Ook voor preventief onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres.

Kom in contact

Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie verkrijgen over het aanschaffen van een nieuwe scheepdieselmotoren? Breng dan een bezoekje aan onze website, hier leest u alles nog eens rustig na. U vindt hier ook meer informatie over onze overige services. Heeft u nog vragen dan mag u ook altijd bellen, een medewerker beantwoord al uw vragen.