Inlaat reiniging TFSI: een schoon systeem?

I

Uw auto goed onderhouden is het belangrijkste wat u doen kunt om uw voertuig een lang leven te kunnen geven. Zo zie je vaak dat minder goed onderhouden auto’s al na minder kilometers problemen kunnen krijgen. Het laten uitvoeren van een inlaat reiniging TFSI helpt met het voorkomen van een aantal van die problemen.

Wilt u meer weten over inlaat reiniging TFSI of benieuwd naar de mogelijkheden? In dat geval bent u aan het juiste adres bij AVS Auto’s. Zij hebben alles in huis om uw auto te reinigen. Het zorgt ervoor dat hardnekkige koolstofafzetting verwijderd wordt en uw auto weer rijdt als een zonnetje.

Wat doet een inlaat reiniging TFSI?

Zoals aangegeven is het doel van de reiniging om koolstofafzetting te verwijderen. Hiervoor wordt een specialistische reinigingsprocedure ingezet om dit zo grondig mogelijk te doen. Met de reiniging worden dankzij een EGR-reinigingssysteem diverse onderdelen vanbinnen schoongemaakt. Denkt u hierbij aan het inlaatspruitstuk, inlaatkanalen in de cilinderkop, kleppen & klepstelen, EGR-systeem, uitlaatsysteem, uitlaat van het turbohuis en het DPF-filter.

Door de inlaat reiniging TFSI wordt onder andere koolstofafzetting verwijderd. Deze manier van reinigen heeft als grote voordeel dat de onderdelen niet meer uit de auto gehaald hoeven te worden. Daarbij kan het ook dure reparaties voorkomen.

Wat als je geen TFSI-motor hebt?

Met de reiniging maakt het niet per se uit of het nu een TFSI-motor betreft. Heeft u bijvoorbeeld een auto met een ander type motor dan is reiniging nog steeds mogelijk en aan te raden. Zo kunnen FSI, TSI, TTI, JTS, GDI en THP-motoren ook gereinigd worden middels het EGR-reinigingssysteem. Dit zijn dan ook de meest voorkomende motoren, u hoeft zich dus geen zorgen te maken!

Contact

Benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is wat deze reiniging betreft? Neemt u dan gerust eens een kijkje op hun website of bel even, zij staan u graag te woord!