Waarom een planningsprogramma ideaal is!

W

Wat is er nu handiger dan een online planningsprogramma? Precies, niets natuurlijk. Het voordeel van dit rooster wat we ontwikkeld hebben is dat deze in samenwerking gemaakt is met planners uit de praktijk. Zo zijn ze beter in overeenstemming en beter aansluitend aan de wensen van de planners die er uiteindelijk mee gaan werken. Hierbij zetten we de belangrijkste functionaliteiten op een rijtje.

Functionaliteiten planningsprogramma

Allereerst heeft ons planningsprogramma een functie die het mogelijk maakt om organisatiestructuur, functies, NAW-gegevens, contractgegevens, arbeidsverhouding, kwalificaties en dienstroosters van medewerkers toevoegen. Dit is dus vrijwel allemaal geautomatiseerd. Ook kunt u eenvoudig diensten voor één of meerder weken aanmaken. Na het aanmaken van deze gegevens kunnen deze automatisch herhaald worden voor dezelfde medewerkers. Ook kunt u trainingen apart in het rooster zetten. Zo kunt u ook de kwalificaties aangeven en de functie en afdeling. Zodra dit erin is gezet kan er in een opslag terug worden gevonden wanneer dit is geweest. Het is daarnaast ook mogelijk om dit rooster te koppelen aan verschillende systemen, zoals een systeem voor salarisadministratie of een administratiesysteem voor al het personeel. Ook zijn er CRM-oplossingen te combineren met onze software. Een ander bijkomend voordeel is dat er gemakkelijk rapportages uit te draaien zijn.

Meer voordelen

Voordelen van ons planningsprogramma gaan heel ver. Allereerst is deze dus te koppelen aan verschillende systemen die hierboven beschreven zijn. Ook is hij gemakkelijk tevoorschijn te halen als u het even snel nodig heeft. Daarbij is het de eerste en meest ervaren online personeelsplanningsysteem in heel Nederland. Al sinds 2004 verzorgen we voor veel bedrijven hun planning. Het maakt daarbij ook niet uit hoe groot uw bedrijf is. Ook maakt het niet uit op welke locatie deze medewerkers verblijven. U kunt altijd in één opslag het rooster zien van iedereen binnen de organisatie. Kijk op onze website voor meer informatie.