Een glasvezel patchpaneel kiezen

E

Voor bedrijven is het belangrijk om een goede internet verbinding te hebben. Tegenwoordig gaat bijna alles via het internet en een groot gedeelte van de werkzaamheden hebben daar ook mee te maken. Denk bijvoorbeeld aan een marketing bedrijf. Zij doen zo’n beetje alles via het internet. Zij moeten dan wel een goede verbinding hebben. Helaas is het zo dat de meeste bedrijven en ook woningen verbonden zijn met het internet via coax en adsl kabels. Deze kabels hebben helaas niet de juiste bandbreedte en kunnen dus geen goede verbinding door geven. Maar hoe verbeter je dit dan? Door glasvezel aan te liggen in combinatie met een goede glasvezel patchpaneel. Maar hoe weet je dat je de juiste hebt? In dit artikel schrijven we dan ook hoe je de juiste kan kiezen!

 

Een glasvezel patchpaneel kiezen

Voor de meeste verbindingen zijn de meeste patchpanelen goed. Maar echter kan je er voor kiezen om de verbinding groter te maken of niet. Afhankelijk hiervan kies je jouw paneel. In onze webshop is er een groot assortiment beschikbaar wat betreft deze panelen. Hier staat ook een korte beschrijving over de functies en waarvoor deze geschikt is. Mocht het nog niet lukken om er uit te komen, dan kan je altijd contact met ons op nemen!

 

Contact opnemen voor de juiste glasvezel patchpaneel

Wanneer het niet lukt om de juiste paneel te kiezen, dan kan altijd onze medewerkers even bellen met je vraag. Zij denken graag met je mee en komen dan ook altijd met de juiste oplossing. Zo denken zij mee over de doeleinde die het paneel heeft en hoe deze geïnstalleerd dient te worden. Dan kan je er natuurlijk ook altijd voor kiezen om het paneel te laten installeren. Zo kan je dan een afspraak maken met de monteurs en zij zullen langs komen om het paneel te installeren.