Op een festival een smoothie bar

O

Wij noemen onszelf ook wel echte koffienerds. Maar in werkelijkheid zijn we meer dan dat alleen. We gaan ook voor de lekkerste smoothies en thee variaties. Zo kunt u bij ons een smoothie bar huren. Zo kunt u voor al uw gasten verse smoothies maken. Het huren van een echte bar met smoothies is naast leuk ook erg gezond. Het huren van een leuke bar met smoothies behoort bij ons ook tot de mogelijkheden. Op ieder moment geeft dit extra vitamines op ieder festival. Onze bartenders maken de beste smoothies met vers fruit, groente, zuivel, sappen en kruiden. Door het huren van een bar met smoothies ben je verzekerd van succes op je evenement. Wilt u er direct een huren? Dan moet u alleen even uw contactgegevens achterlaten op onze website. Daarna nemen wij direct contact met u op.

Op een festival een smoothie bar

In de laatste jaren is de trend van een smoothie bar enorm toegenomen. Deze trend is gekomen na de trend van gezond eten en drinken. Het is natuurlijk ook zo dat je bij een smoothie enorm veel groente en fruit binnenkrijgt. Zeker als het gemaakt wordt met verse groentes en fruit. Een gezonde vitaminebom mag dus niet ontbreken om een festival. Wanneer u een gezonde smoothie wilt drinken op een festival zijn wij graag uw partner. Voor contact, neem gerust contact met ons op. Neem gerust contact met ons op voor de beschikbaarheid van de bar. We voorzien u graag van de nodige informatie.

Onze bartenders verwennen u graag met een vitamine boost

Onze bartenders willen u graag laten genieten van de lekkerst drankjes bij de smoothie bar. Van een pineapple passion tot een forest fruit breeze. Ze kunnen alles voor u maken. Er zijn veel mogelijkheden die we kunnen maken maar dit blijven toch vaak de favorieten.