Koffiebar huren met een persoonlijke touch  

K

Staat er binnenkort een festival voor de deur dat jij moet plannen? Of is het tijd dat je de handen uit de mouwen steekt en een feest organiseert? Dan zal een koffiebar zeker niet verkeerd zijn. Bij veel evenementen komt het voor dat de volwassen graag een bakje koffie willen, maar dat deze niet te verkrijgen is op het evenement. Erg vervelend voor de gasten , maar nog vervelender voor jou. Jij had namelijk geld kunnen verdienen aan al die mensen die graag een bakje koffie wilden. Daarom kan je nu bij ons een koffiebar huren. Wij zorgen ervoor dat de koffiebar voldoende gevuld is en kunnen er zelfs een professionele barista bijleveren. De barista’s die bij ons werkzaam zijn, zijn al jaren actief als barista. Zij hebben dus voldoende kennis over de verschillende koffies en ook over al het lekkers wat erbij om de hoek komt kijken.

 

Arrangementen voor de koffiebar

Een koffiebar huren kan al vanaf een mooi prijsje. Daarnaast kan je het zo gek maken als je zelf wilt, je kan namelijk kiezen uit verschillende arrangementen. Wij kunnen ervoor zorgen dat alles omtrent de koffie wordt geregeld op jouw evenement. Natuurlijk kun je zelf ook alles naast de koffiebar regelen. Wij adviseren wel dat het verstandig is om iemand in dienst te nemen die de klanten meer kan vertellen over de verschillende koffies.

 

Persoonlijk contact

Wil je meer informatie over de koffiebar huren of wil je daadwerkelijk onze koffiebar huren? Neem dan even contact op met onze werknemers. Wij zijn namelijk voor persoonlijk contact in plaats van digitaal. Wij willen u graag net zo helpen als dat u uw klanten wilt helpen tijdens het evenement. Wanneer u geen tijd heeft voor een persoonlijk gesprek, kunt u ook een brochure opvragen waar alle informatie in is te vinden over de koffiebar die wij u kunnen leveren.