Trotec PAC 2600 X mobiele airconditioning

T

Trotec PAC 2600 X

Op de thermostaat lopen de temperaturen hoog op als de zomer aangebroken is. Buiten kan het namelijk flink warm worden, waardoor de warmte ook niet uit jouw huis weg blijft. Je moet er dan voor zorgen dat jouw huis op de juiste manier geventileerd wordt. De ramen kunnen immers niet opengezet worden, omdat de warmte dan nog sneller naar binnen komt. Met de Trotec PAC 2600 X klimaatbeheersing voor thuis heb je hier geen last meer van. Deze mobiele airco verkoelt jouw huis namelijk in enkele minuten.

Trotec PAC 2600 X eigenschappen

De Trotec PAC 2600 X is een van de slimme apparaten die je in jouw interieur kunt hebben. De 3-in-1 mobiele airco kan jouw huis verkoelen, ventileren en ontvochtigen. Hierdoor heb je met slechts enkele drukken op de afstandsbediening een goed binnenklimaat, waarbij het koeler aanvoelt en de klamheid verdwijnt. Hiervoor is een kenvermogen van 2,6 kW beschikbaar, waarmee een ruimte tot 30 vierkante meter van de goede temperatuur wordt voorzien. Deze temperatuur is tevens vooraf in te stellen.

Door de temperatuur vooraf in te stellen, kun je veel energie besparen. Wanneer de gewenste temperatuur bereikt is, wordt het apparaat automatisch uitgeschakeld. Deze zal daarom niet meer energie verbruiken dan nodig is. Als er een verandering in de temperatuur is, gaat het apparaat opnieuw werken. Tevens is de Trotec PAC 2600 X in de nacht te gebruiken, doordat deze geen geluid maakt en het display uit te schakelen is. Je wordt zo nooit gestoord.

In de doos

  • PAC 2600 X
  • Handleiding
  • Afstandsbediening
  • Afvoerslang

Bediening en onderhoud van de Trotec Mobiele airco PAC 2600 X

Met de Trotec PAC 2600 X ben je van alle gemakken voorzien. Je hebt namelijk de afstandsbediening binnen handbereik om alle standen in te schakelen. Ook kun je dit doen door middel van het display. In slechts enkele drukken op de knop is de gewenste temperatuur ingesteld en wordt het aangenaam in huis. De ingebouwde filter is te verwijderen om het stof uit het apparaat te halen. De condens die ontstaat bij het koelen verwijder je met de aftapkraan.

Voor- en nadelen van de Trotec Mobiele airco PAC 2600 X

Er zijn verschillende voordelen te benoemen bij de Trotec mobiele airco. Zo heb je een alles-in-1 apparaat met twee ventilatorsnelheden, een timerfunctie en een instelbare temperatuur. De mobiele airco is ook energiebesparend, waardoor jouw energierekening flink zal gaan dalen als je dit apparaat in huis neemt. De eenvoudige bediening zorgt ervoor dat je altijd de beste oplossing hebt voor de warme zomermaanden.

Conclusie

De Trotec PAC 2600 X is een energiezuinige airco die geen geluid maakt. Zelfs tijdens het slapen zul je daarom niet gestoord worden. Het enige wat je dan nog hoeft te doen, is het display uitschakelen. Zo heb je ook geen last van het licht. Na het aanschaffen van dit apparaat, wil je nooit meer iets anders. De investering die je maakt, is het daarom meer dan waard.