Trouwen Krimpenerwaard

T

Bent u op zoek naar een prachtige trouwlocatie? Dan bent u bij Trouwen Krimpenerwaard aan het juiste adres. Wij proberen voor u altijd een prachtige locatie te verzorgen, zodat uw speciale dag perfect wordt. U kunt bij ons kiezen uit een locatie in de buitenlucht en een locatie in een van onze prachtige zalen. Het mooiste wat u kan hebben is een locatie in de buitenlucht. Op die manier kunt u genieten van prachtige omgeving en daarbij misschien wel een prachtig zonnetje. Beeld maar eens in hoe mooi dat kan worden in combinatie met een prachtige jurk en een prachtig pak. Een mooie blauwe lucht en groen gras van de polder. Het een plaatje wat niet vaak voorkomt met een trouwdag. Juist daarom is het extra leuk als dat een keer kan.

Trouwen Krimpenerwaard bij u om de hoek

Wanneer u in de Krimpenerwaard woont, is deze locatie automatisch om de hoek voor u. Het enige nadeel van Trouwen Krimpenerwaard is dat het buiten trouwen niet altijd kan. Er zijn maar een aantal momenten dat dit een goed idee is. Zo kan dit bijvoorbeeld goed in het voorjaar, maar kan dit weer slecht in het najaar. Ook in de zomer is het vaak geen pretje om buiten te trouwen in een strak pak en strakke jurk. Maar daar hebben we gelukkig een oplossing voor. U kunt namelijk bij ons ook een prachtige zaal huren in plaats van een locatie in de buitenlucht. Wilt u meer weten over deze zalen of over de beschikbaarheid ervan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Zalen

We hebben twee verschillende zalen waar we erg trots op zijn. De eerste is de Ruiterzaal en de andere is de Koetsierskamer. Bij Trouwen Krimpenerwaard kunt u dus kiezen uit verschillende zalen. De ene zaal is net een beetje groter dan de andere zaal. Ontdek het zelf!