Ik ga mijn studie halen dankzij deze planning software

I

Mijn studie verloopt nu best redelijk dankzij deze planning software. Ik heb hiervoor 3 verschillende studies geprobeerd, maar kon hier niks van breien. Soms vond ik de studie niet leuk genoeg, maar vaak lukte het me niet om alles op orde te krijgen. Je krijgt tegenwoordig heel veel vrije tijd op het hbo dat je soms geen idee meer hebt wat je nu precies aan het doen was op school. Met daarbij gepaard dat plannen nooit mijn sterkste punt was, was dit vaak de druppel voor mij om ermee te stoppen. Ik had eerlijk gezegd de hoop al opgegeven en wilde gewoon full time gaan werken bij de plaatselijke supermarkt. De scholen waar ik heb gezeten waren vaak ook niet heel goed georganiseerd. Hierdoor was het voor mij als mislukte planner helemaal moeilijk om iets rond te krijgen.

Leren plannen

Momenteel zit ik in het tweede jaar van mijn studie. Dit heb ik werkelijk nog nooit bereikt. Ik zit in dit jaar door de planning software. Met deze planning software kan letterlijk iedereen leren plannen. Mijn grootste valkuil is nu mijn kwaliteit geworden. Ik plan tegenwoordig alles in. Heb ik afspraken bij de tandarts, dan komen deze erin. Moet ik iets extra’s doen voor school, dan komen ook deze in mijn planning te staan. Door dit te doen kan ik niks meer vergeten en heb ik alles ruim op tijd af voordat het moet worden ingeleverd. Door het juist plannen van je activiteiten, houd je veel vrije tijd over die je weer nuttig kan besteden met vrienden.

Aanrader

Ik raad deze planning software aan, aan iedereen die moeite heeft met plannen. Door middel van dit programma leer je het zo en kom je steeds beter uit qua tijd. Je school wordt hierdoor echt een eitje. Je komt echt nooit meer tijd te kort en je houdt er zelfs veel van over.