Welke soort pigtails heb je nodig voor welk project

W

Wanneer je voornamelijk bezig bent met computers en daarbij ook ict en it, dan zal je ze wel eens vaker nodig hebben. Maar hoe weet je welke je moet hebben en waar je deze kan bestellen? We hebben het hier over de wel bekende pigtails. Voor de mensen die er wat minder mee bekend zijn zullen we het ook nog even uitleggen. Voordat je bijvoorbeeld een glasvezelkabel in een computer kan steken, heb je wel een connector nodig. Deze zitten dan aan het uiteinde van de kabel en verbind deze dan met de computer. Dit is ook enorm belangrijk om er voor te zorgen dat de kabel niet kapot kan gaan. Het zelfde geld voor de port. Maar hoe weet je nou welke je nodig hebt? Het zijn er immers veel waar je uit kan kiezen. In dit artikel gaan we het er dan ook over hebben om je te kunnen helpen in het aankoopproces.

 

Welke soort pigtails heb je nodig voor welk project

Zoals al is gebleken is is het zo dat er heel veel verschillende soorten connectoren zijn. Maar hoe weet je nou welke de goede is? Zo kan je al bijvoorbeeld kijken naar de port waar je mee moet werkt. Dit geeft al vaak verschillende hints van wat je nodig hebt. Ook moet je bedenken of je een connector wilt met een borgingsclip of niet. Dit is natuurlijk wel aan te raden, maar er kunnen bepaalde situaties zijn waarbij je ze niet moet hebben.

 

Hulp bij het kiezen van pigtails

Het kan af en toe lastig zijn om de juiste connectoren te kiezen. Het is immers een groot assortiment waar uit gekozen dient te worden. Daarom kan je ook altijd onze werknemers eventjes bellen voor tips en advies. Ze staan je graag te woord en helpen je graag bij het kiezen van de juiste connectoren!