Keuken installateur nodig in omgeving Veenendaal?

K

Je oude keuken laten opknappen of een nieuwe keuken plaatsen? Voor een vakkundige plaatsing of opknapbeurt ben je bij ons aan het goede adres.

Oude keuken renoveren

Je oude keuken renoveren kost minder geld dan een nieuwe keuken laten plaatsen. Wanneer je een nieuw aanrechtblad of kraan laat plaatsen krijg je keuken meteen een andere look en feeling. Jouw ideeën, verwachtingen en wensen kun je bespreekbaar maken om deze tot werkelijkheid te laten komen. Naast een nieuwe uitstraling stijgt de waarde van je huis met een renovatie.

Leidingwerk en elektra

Wanneer er een renovatie plaatsvindt of wanneer er een nieuwe keuken geplaatst gaat worden, is het ook belangrijk om te kijken naar het leidingwerk en elektra. Moet het leidingwerk aangepast worden omdat een oven/vaatwasser verplaatst/geplaatst wordt? Aanpassingen in je meterkast en leidingwerk kun je gerust aan ons overlaten.

Nieuwe keuken

Een nieuwe keuken kan erg verschillen in prijs. Wil je een kookeiland en allerlei geavanceerde apparatuur welke instapklaar is of een nieuwe IKEA keuken? Daar zitten wel wat verschillen. Heb je bijvoorbeeld al nagedacht over de ruimte waarin de keuken geplaatst wordt? Kies je voor gas/elektrisch of keramisch koken? Welke accessoires wil je in de keuken? De nieuwe keuken is ook echt jouw keuken waar je met plezier kookt en die je door nieuwe apparaten ook tijd gaat besparen.

Investering

Het is natuurlijk een investering die je plaatst in een renovatie of een totaal nieuwe keuken. Waarom jij daarvoor kiest is geheel aan jou. Wil je de waardering van je huis verhogen? Deze investering krijg je bijvoorbeeld ook weer terug op het moment dat je besluit je huis te verkopen. Ben je gewoon toe aan iets nieuws of is de ruimte inmiddels te klein? Het is goed om te bekijken wat de mogelijkheden zijn met de investering die je wilt doen.