Locker van kwaliteit

L

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar kantoorkasten of laptopkasten? Of heeft u lockers nodig voor een schoolgebouw? Dan bent u bij Locker.nl op de juiste plek. Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen en plaatsen van alle soorten kluisjes. Bij ons vindt u nieuwe lockers, maar ook tweedehands lockers. In elk geval kunt u er altijd van op aan dat wij stevige kluisjes bieden van de hoogste kwaliteit. Het is ten slotte belangrijk dat ze niet zomaar open te breken zijn. Wij hebben verschillende soorten sloten beschikbaar waaruit u kunt kiezen. Ook zijn de lockers er in verschillende formaten en een aantal verschillende kleuren.

Muur- en vloerkluizen

Ook voor extra veilige muur kluizen en vloer kluizen bent u bij Locker.nl aan het juiste adres. Deze kluizen zijn voorzien van een extra zekering aan de muur en in de vloer, waardoor uw waardevolle spullen altijd veilig zijn. U kunt bij deze kluizen kiezen tussen een sleutelslot en een elektronisch cijferslot. De muur- en vloerkluizen zijn er in verschillende modellen en formaten. Wat u ook op wilt bergen, bij ons vindt u ongetwijfeld de kluis waar u naar op zoek bent.

Advies bij locker bestellen

Op de website van Locker.nl kunt u alle soorten en maten kluisjes vinden die wij in ons assortiment hebben. U kunt hier duidelijke foto’s bekijken bij elke kluis en gedetailleerde informatie terugvinden. Als u de juiste kluisjes heeft gevonden met het gewenste slot erbij, dan kunt u deze eenvoudig online bestellen. Mocht u advies nodig hebben bij het maken van de goede keuze, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij hebben ruime ervaring in het plaatsen van diverse soorten kluisjes in verschillende gelegenheden. Zo kunnen we u bijvoorbeeld adviseren over het aantal schoolkluisjes dat u nodig heeft en waar deze het beste geplaatst kunnen worden.