Met kozijnen van HEPRO, is je droomhuis er zo!

M

Wanneer je een eigen huis hebt, wil je deze graag volledig naar eigen wens inrichten. Als je houdt van verfijnde details, dan kom je al snel uit bij de conclusie dat kozijnen een hoop kunnen veranderen. Een kozijn is misschien wel de meest onderschatte deel van het huis. Dit deel zorgt niet alleen voor een goed uiterlijk van het huis, ook heeft het functionele eigenschappen zoals fundament voor de ramen en isolatie. Bij HEPRO heb je kozijnen van topkwaliteit.

Dit komt omdat zij zelf alles fabriceren en daardoor garanderen dat ze de beste materialen gebruiken. Ze zijn landelijk verkrijgbaar en ze komen het met vakkundige mensen installeren bij jou thuis. De kozijnen van HEPRO hebben een isolerende functie. De mate van isolatie loopt op vanaf de Basic naar de Comfort. Het comfort heeft een unieke isolatiewaarde en isoleert maar liefst 32% meer dan de basic. Voor de beste kwaliteit kozijnen bent u bij HEPRO op de goede plek!

Als je interesse hebt in kozijnen, dan zoekt u waarschijnlijk voor veel aanvullingen voor uw huis. Daarom bent u bij HEPRO ook aan het juiste adres voor kunststof deuren. Met de kwaliteit die je gewend bent van de kozijnen om dezelfde redenen. Dus voor al je kozijnen en deuren hoef je niet meer verder te zoeken. Ben je een inwoner van Groningen, Friesland of Drenthe? Dan kun je een SNN-subsidie aanvragen voor niet alleen je kunststof deur maar ook voor je kozijnen!