RJ45 aanschaffen

R

Een nieuwe aansluiting nodig voor uw telefoonkabel? Bestel dan nu bij ons de RJ45. Deze connector is voornamelijk bedoeld voor telefonie en wordt ook voornamelijk hiervoor gebruikt. Een RJ45 staat voor Registered Jack. Dit is simpelweg een geregistreerde insteekplug. De eigenschappen hiervan zijn een 8 aantal pinnen. Tegenwoordig kan je met een RJ45 ook een netwerkverbinding maken. Er zijn dus een 8 aantal pinnen die je in deze connector kan stoppen. Deze zijn onderverdeeld in wit/groen, groen, wit/oranje, blauw, oranje, wit/bruin en bruin. Wanneer je een internetverbinding wil maken op de connector kan je alleen wit/groen, groen, wit/oranje en oranje gebruiken. Met de andere pinnen is het niet mogelijk.

 

Nieuwe RJ45 nodig?

Heeft u een nieuwe connector nodig, omdat de vorige is gesneuveld of omdat er een nieuwe aansluiting wordt gemaakt? Bestel deze dan bij ons in de webwinkel. Hier vindt u alles wat u nodig heeft om een telefonie of netwerkverbinding tot stand te brengen. Door de jaren heen hebben wij ons weten te specialiseren in het verkopen van alle infrastructuur producten die voor de telecom of datanetwerk nodig zijn. Al deze producten kunt u terugvinden op onze website. Wanneer u er niet helemaal uitkomt, kunt u ook altijd onze medewerkers aanspreken. Zij zullen hun best doen om voor u een oplossing te zoeken. Daarnaast leveren wij enkel producten met kwaliteit, waarvan je zeker kan zijn dat deze nog een aantal jaren meegaan.

Waarom bij deze groothandel mijn RJ45 kopen

Wij, al technische groothandel, werken nauw samen met gerenommeerde leveranciers over de hele wereld. Wij leveren enkel aan bedrijven en voor deze bedrijven zijn wij dé leverancier van telecom en data netwerk producten. Wij leveren enkel compleet en daardoor kunt u voor al uw artikelen bij ons terecht. Naast de veelgebruikte onderdelen, zijn wij ook actief in de E- en F-producten. Wanneer uw product er niet tussen staat kunt u het altijd nog navragen bij een van de medewerkers. Wellicht kunnen wij aan het product komen.