Koeltechniek – ontwerp, bouw, installatie en onderhoud

K

Veel bedrijven maken gebruiken van industriële- en proceskoeling. Misschien maakt u ook wel gebruik van koeltechniek? Wij helpen u verder als u tijdelijke koelcapaciteit nodig heeft, maar ook voor ontwerp, bouw, installatie en onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. De koeling dient ervoor dat uw productielijn niet oververhit raakt. Onze koelsystemen zijn zo ontwikkeld om zo efficiënt mogelijk te koelen. Wij zorgen dat de techniek op maat geschaald wordt zodat u geen onnodige kosten maakt.

Koeltechniek: verschillende vormen

Wij maken onderscheid tussen vier verschillende soorten koeltechniek welke ook weer onderverdeeld kunnen worden in verschillende machines. Bij ons bent u aan het juiste adres voor waterkoelmachines, zowel luchtgekoelde als watergekoelde waterkoelmachines. Daarnaast beschikken we over warmtepompmachines welke ook weer door lucht of water gekoeld kunnen worden. Tevens hebben we ook koeling voor lasersnijmachines en modulaire vrijkoelers. Voor een ieder wat wils!

Naast dat wij machines te koop aanbieden kunt u bij ons ook terecht voor de verhuur van koelmachines. Want het kan maar zo voorkomen dat u tijdelijk koelcapaciteit nodig heeft.

Onderhoud en service

Als u koeltechniek door ons laat leveren zijn wij u graag van dienst. Onze service afdeling staat zeven dagen per weer, vierentwintig uur per dag voor u klaar. Onze monteurs zijn u graag van dienst en beschikken daarnaast over de juiste certificering. Voor de beste service sluit u een onderhoudsabonnement bij ons af. Naast dat we altijd voor u klaar staan komen wij ook langs voor periodieke controles, en is er een vervangend koelsysteem beschikbaar bij calamiteiten. Dit alles voor een vaste jaarprijs.

Contact

Bent u geïnteresseerd in industriële- en proceskoeling, wij bieden de juiste koeltechniek. Bezoek onze website om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Heeft u nog vragen, neem gerust contact met ons op. Een medewerker staat u graag te woord.