Jouw Macbook leasen heeft grote voordelen

J

Waarom zou je een Macbook willen leasen in plaats van kopen? Het leasen van een apple Macbook heeft vele voordelen. De gebruiker kan er voor kiezen om een Macbook te kopen, hierbij zitten vele nadelen aan. 

Een groot nadeel van het kopen is dat de aanschafwaarde erg hoog ligt. De waarde van een nieuwe Macbook ligt rond de 1200 tot 2000 euro. Dan heb je wel een snelle goede Macbook. Het is vooral handig voor studenten en zakelijke bedrijven om een Macbook te leasen. 

Macbook leasen

 

Kwaliteit van een Macbook

De kwaliteit van de Macbooks van Apple zijn erg goed, ze zijn snel en je krijgt er echt goede gratis programma’s bij. Waaronder programma’s waar mee je word en excel documenten kunt openen. Vele programma’s zijn ligt en daardoor blijft de Macbook erg snel. De kwaliteit is al jaren super hoog van Macbook. Daarom is een kwalitatieve Macbook leasen een groot voordeel. 

Prijs is laag bij het leasen van een Macbook

In tegenstelling tot kopen is het leasen van een Macbook erg goedkoop. Bij Rentyourmac.com is het leasen van een Macbook vanaf € 40,-. Deze lage prijs is voor de kleinere modellen Macbooks. Wil je een sterkere met meer RAM geheugen, dan kom je op een prijs van € 80 t/m € 100 per maand voor het leasen van een Macbook. 100 euro per maand voor een Macbook is als nog erg goedkoop. Hierbij krijg je ook vele updates en garanties. 

Verschillende Macbook modellen leasen

Er zijn vele modellen Macbook te verkrijgen. Maar de juiste modellen staan online op de website. De gangbare modellen die worden geleased zijn de: 

  • Macbook Pro 13″
  • Macbook Air 11″
  • Macbook Air 13″
  • Macbook Pro Retina 13″
  • Macbook Pro Retina touch 13″

Ook krijg je bij deze modellen vele extra functies, updates en veel meer voordelen. 

Transparant bedrijf voor Macbooks

Er zijn vele bedrijven die macbooks aanbieden met een leasen contract. Dit omdat leasen nou eenmaal ideaal is voor studenten of zakenlui. Maar wanneer je op zoek bent naar een transparant bedrijf die macbook least, dan moet je gaan naar RentYourMac. Dit bedrijf heeft geen kleine lettertjes waardoor je weet wat je krijgt en geen verrassingen achteraf.