Waarom kies je voor de installatie van een pelletkachel?

W

Ben jij op zoek naar nieuwe verwarming voor in je woning en vraag je jezelf af waarom je voor een pelletkachel moet kiezen? Wij hebben een aantal redenen opgesteld waarom een pelletkachel de beste keuze is.

1.      Efficiëntie

Een pelletkachel werkt met een zeer hoog rendement. Door de bouw van de kachels kunnen ze maar liefst 96% van de energie omzetten in warmte. Daarnaast heeft de kachel een zeer lage fijnstof uitstoot.

2.      Gemak

Een pelletkachel werkt volledig automatisch. Als gebruiker hoef je dus niet mee te werken aan het stookproces. Je kan de kachel instellen op bepaalde tijden of het kan de thermostaat gebruiken om te bepalen of er gestookt moet worden of niet.

3.      Reiniging

Het schoonmaken van de kachel is zeer eenvoudig. De as kun je eruit zuigen met een zogeheten as-stofzuiger. Daarnaast hoef je de kachel slechts één keer per week te reinigen. Gebruik je een Dielle? Dan hoef je het slechts één keer per maand te reinigen.

4.      Genoeg keuze

Er zijn veel verschillende pelletkachels beschikbaar qua design. De kans is dus zeer groot dat er een is die perfect in je interieur past.

Ben je overtuigd en wil je graag een pelletkachel kopen? Neem dan eens een kijkje bij RR pelletkachel! Daar vind je een groot assortiment aan kachels.