Een perfecte mix tussen luxe en smart

E

Tag Heuer Connected

U bent vast wel bekend met het Zwitserse horlogemerk Tag Heuer. Dit luxe merk is al eeuwen toonaangevend met haar innovatieve en unieke eigenschappen. Een van de nieuwste series van dit merk is de Tag Heuer Connected-serie: een smartwatch die in samenwerking met Google en Intel is ontwikkeld. Deze horloges beschikken over alle eigenschappen waar een hedendaags horloge aan moet voldoen.

 

Een perfecte mix tussen luxe en smart

De Tag Heuer Connected is het perfecte voorbeeld van een combinatie tussen intelligentie en Zwitserse precisie. De horloges zijn vervaardigd uit onverwoestbaar titanium en hierdoor zijn ze veel lichter en schokbestendiger dan horloges van bijvoorbeeld staal of goud.

 

Dankzij de samenwerking met Google en Intel heeft Tag Heuer een hyperintelligent horloge weten te ontwikkelen. De horloges beschikken over Intel-processors met een geheugen van 4GB. De processor zorgt ervoor dat de smartwatch onder andere WiFi en Bluetooth ondersteunt.

 

De horloges zijn gemakkelijk op te laden met een draadloze oplader. Ook zijn ze eenvoudig te synchroniseren met alle smartphones die draaien op zowel iOS als Android. Voor de Tag Heuer Connected serie zijn al veel bekende apps beschikbaar, waaronder Google Maps en Google Translate.

 

Wij zijn Official Dealer van de Connected-serie van Tag Heuer. U kunt onze volledige collectie bekijken op onze website.

 

Het horloge bij ons aanschaffen

Als u een Connected horloge van Tag Heuer bij ons aanschaft geniet u standaard van een 2 jaar lange garantie. Na 2 jaar heeft u de mogelijkheid om uw horloge te upgraden naar de exclusieve Tag Heuer Carrera: deze speciale editie beschikt over een automatisch Calibre 5 uurwerk met drie wijzers. Dit horloge komt qua materiaal en design overeen met de

 

Heeft u interesse in deze serie en wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag verder!