De thee bar, een origineel uitje van de zaak.

D

Heeft u iets te vieren? Een jubileum, een financieel goed jaar, of simpelweg een personeelsfeest? Dan komt u vaak uit bij bepaalde cateringbedrijven. Maar nu wilt u iets nieuws, iets origineels. Dan is de thee bar van dit bedrijf het idee om dit jaar uw feestje te verzorgen. Door de thee-sommeliers krijgt een geweldige ervaring mee wat u thuis gaat navertellen.

De thee bar van de barista’s biedt u verschillende mogelijkheden. U kunt kiezen voor heerlijke koffie, smoothie en andere blends. Dit wordt niet door zomaar een paar mensen bereidt, maar door echte professionals. Zij noemen zichzelf, de koffienerds. En daar is geen woord aan gelogen, zij maken voor u de meest variërende soorten thee en andere blends. Een saai product is geen goed product, en dus zorgen zij voor verschillende en verrassende smaakbelevingen.

Bij de thee bar gaat het niet alleen om het product, maar beleving is een zeer belangrijk onderdeel voor de barista’s. het product met de heerlijke ingrediënten moet goed zijn, maar de manier waarop het bereidt wordt biedt u de echte beleving.

Het bedrijf biedt naast de reguliere thee bar ook de mogelijkheid tot een luxe variant. Bij deze luxe thee bar kunt u meer genieten van een de verrassende smaakvariaties die de thee-sommeliers voor u klaarmaken. En niet alleen dat, ook verfrissende cocktails zullen hier voor u klaargemaakt worden. In deze luxe thee bar hangt eveneens een mooi LCD scherm waarop u ongetwijfeld de aandacht krijgt die u verdient.

Kortom, u wilt een verrassend, smaakvolle en spectaculaire viering van een feest? Dan bent u bij deze barista’s op het juiste adres, laat u verrassen door de verschillende variaties en de manier waarop het bereid wordt.

Wilt u meer weten over de thee bar? Neem dan een kijkje op de website en neem contact met ze op.