De vervanger van de openhaard: de elektrische haard

D

Veel mensen houden erg van het maken van eigen vuur in hun huis. Naast een besparende functie op de energierekening, is het ook erg gezellig. Een perfecte optie is daarom een elektrische haard van de grootste leverancier in de Benelux. Wij hebben in onze showroom enorm veel haarden zodat er keuze is voor iedereen die maar geïnteresseerd is in een haard.

Twee verschillende soorten elektrische haard

Er zijn een aantal haarden met een regelbare vlam. Dit is natuurlijk een leuke bijkomstigheid van een elektrische haard. Daarnaast zijn er een aantal vuurbedden waar je uit kunt kiezen. Een daarvan is een mooi hout decor set. Ook is er eentje te bestellen met een kiezelset of een bassalt kiezelachtige omhuizing. Daarnaast hebben we nog een favoriet voor veel mensen. Dat is degenen met doorzichtige glazen erin.

Er zijn bij ons twee verschillende haarden te bestellen. Met de ene richten we puur alleen op het creëren van sfeer. Deze noemen we dan ook de sfeer haard. Het is natuurlijk alleen al leuk om zoiets sfeervols als vuur in je huis te hebben. Daarnaast hebben we er eentje die sfeer én warmte biedt. Ze hebben een maximaal verwarmend vermogen van ongeveer 2kwh.

Sfeer in je huis

Deze haarden zijn vooral bedoeld voor het verwarmen en creëren van sfeer in je huis. Belangrijk is bij het overwegen van een haard is te kijken naar de stevigheid van je muren. Er zijn namelijk twee opties die niet direct aan elke muur kunnen. Er is wel een optie die we aanraden in elk huishouden. Dit is degene die los in je huis kan worden geplaatst. Wel moet je daar natuurlijk ruimte voor hebben. Maar bij ons zit er vast wel eentje bij die in uw huis past. Bekijk anders eens de tien meest verkochte haarden op onze website.