Samenwerken bij escape room Maarssen

S

Bij ons hebben we een hele leuke escape room Maarssen. Bij ons kunt u een hele uitdagende escape room vinden. Het is de bedoeling om uiteindelijk te ontsnappen uit onze kamer en dat binnen het uur. Veel mensen zijn u al voor gegaan, maar daarbij is het zeker hard werken als het gaat om er op tijd uit te komen. U kunt dit op lossen door alle puzzels te kraken. Wat het allerbelangrijkst is om deze kamer te ontsnappen is door heel goed samen te werken. Alle puzzels die u oplost in de kamer zijn weer een stapje dichterbij de uitgang. Het doel van onze escape room is om John te vinden. Hij is vermist en het laatst gezien op zijn werk bij The Postoffice.

Samenwerken bij escape room Maarssen

Het allerbelangrijkste bij escape room Maarssen is om samen te werken als 1 team. Daarom is het zo leuk om met collega’s of goede vrienden dit te doen. Zo kan hier de samenwerking extra aangescherpt worden en is er sprake van echte teambuilding. Wanneer de escape room wordt betreden door een groep die nog niet zo goed samenwerkt, kunt u bij ons een coach inschakelen. Deze coach kan tips geven over wat er goed ging en wat er beter kan gaan in een team. Dit is dus echt ideaal voor bedrijven die nog veel beter samen willen of moeten gaan werken.

Voor elke groep een eigen arrangement

U kunt onze escape room Maarssen ook boeken in combinatie met een leuk arrangement. Een leuk voorbeeld hiervan is de Real life Escape arrangement. Hierbij kunt u gebruik maken van een all you can eat buffet en daarbij de escape room ontsnappen. Ook kunt u bij ons gebruik maken van het grill arrangement. Voor meer informatie gaat u naar onze website. We hopen u snel te zien!