Tuinadvies volledig op maat

T

Bent u toe aan een nieuw tuin maar weet u nog niet precies hoe u dit wilt gaan aanpakken? Vraag dan het nodige Tuinadvies aan. Tegenwoordig zijn er veel aanbieders van tuinaanleg en advies erbij. Juist daarom is het belangrijk om advies in te winnen bij een professional. Met de denkwijze om iedereens tuin te verbeteren, kunt u zeker bij ons aankloppen voor al uw vragen. Toen we net begonnen met het aanleggen van tuinen waren het vooral nog landgoederen die wij aanlegden. Al snel ontwikkelde onze afdeling zich verder. Tegenwoordig hebben we een team van ontwerpers, werkvoorbereiders en hoveniers die vol enthousiasme aan de slag willen met uw tuin. Vooral het adviseren en omtoveren van uw tuin willen ze te werk gaan. Lees hieronder verder en ontdek de volgorde van het werk.

Het eerste gesprek van tuinadvies

Elk advies begint met een persoonlijk gesprek. Op die manier kan er de beste Tuinadvies gegeven worden. We starten altijd met het vragen naar de wensen die u heeft. Dit kan zijn dat u zelf al weet wat voor tuin u wilt of juist dat thema in gedachte heeft. Na dit gesprek hebben we hopelijk een beeld van uw tuin en daarmee ook de wensen die u voor de tuin heeft. Een gesprek is naar onze ervaring altijd een goed idee en het scheelt een hoop miscommunicatie. Ons advies bestaat gelukkig niet uit pakketten, maar wij willen u echt persoonlijk helpen. Dus geen een methode is hetzelfde. De ene klant heeft meer behoefte aan groen terwijl de ander een groot terras wil.

Onderdelen en uithanden geven

Het liefst nemen wij alles uit handen na het Tuinadvies. Hierin adviseren we u over de richting van uw tuin. Ook op welke manier u optimaal gebruik kunt maken van de ruimte die u heeft. Ook bespreken we graag welke producten u kunt gebruiken.