De perfecte bedrijfstuin

D

Bedrijfstuin

Wilt u een mooie bedrijfstuin om een onuitwisbare indruk achter te laten bij uw bezoekers? Dan bent u bij Areamasters aan het juiste adres: wij hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van fraaie bedrijfstuinen. Een goed verzorgde bedrijfstuin kan op meerdere manieren bijdragen aan uw bedrijf; het kan voor zowel een fijnere werkomgeving als een beter imago zorgen.

Ontwerp en advies

Bij het ontwerpen van een geschikte bedrijfstuin komen veel onderwerpen kijken. Er moet rekening worden gehouden met zowel wetgevingen als wensen van de klant. Dit proces vereist deskundigheid en ervaring en daarom is Areamasters voor u de beste optie.

Wij hebben meerdere ontwerpers en architecten in huis die allemaal hun eigen specialiteiten en stijl hebben. Op deze manier zult u genoeg keuze hebben en kunt u al uw wensen en ideeën door ons laten realiseren. Tijdens persoonlijke gesprekken trachten we uw behoeften zo specifiek mogelijk in kaart te brengen zodat we u kunnen adviseren over welke architect het meest geschikt is voor u en uw bedrijfstuin.

Heeft u een eigen architect en/of ontwerper waar u graag mee samenwerkt? Dat is voor ons geen probleem: we werken graag samen met externe professionals. We staan bij Areamasters overal voor open; het is ten slotte úw bedrijfstuin.

Over Areamasters

Bj Areamasters zijn we van alle markten thuis. Naast het ontwerp kunnen we ook de aanleg en realisatie van uw bedrijfstuin verzorgen. We beschikken over een enorm aantal producten en materialen waardoor vrijwel alles bij ons mogelijk is. Ons personeel is ervaren en deskundig en heeft in de loop der jaren al voor veel uitdagingen gestaan. Professionaliteit en service zijn onze belangrijkste kernwaarden, en dat merkt u aan alles wat we doen.

Heeft u interesse in een bedrijfstuin en wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag verder!